Ползвайте кредит без лихва за 6 месеца

trans kard

заяви кредит без лихва за 6 месеца

За пръв път в България:

Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) е платежна институция с лиценз от Българската народна банка. ТФС издава кредитни карти и платежни карти без кредит.

Националните кредитни картиtrans.card са с ниска годишна такса и кредитен лимит до 8000 лева. С тях може да се плаща в цялата мрежа от ПОС-терминали, обслужвани от БОРИКА, както и да се теглят пари в брой от всички банкомати в България.

Международните кредитни trans.cardMasterCard са с по-висока годишна такса и кредитен лимит до 20 000 лева. С тях може да се пазарува в България, чужбина и Интернет, както и да се теглят пари в брой от милиони банкомати в целия свят.

Платежните карти без кредит trans.payMasterCard са с най-ниската годишна такса – само 7 лева. Издаването им е гарантирано. За разлика от дебитните карти, trans.payMasterCardимат пълните възможности за плащане – в България, чужбина и Интернет. Платежните карти без кредит trans.payMasterCard, заявени до 31 декември 2011 г., са преференциални – без годишна такса за първата година.

Плащането на стоки и услуги в България, чужбина и Интернет с картите на ТФС е без такси за клиентите.

Всички карти на ТФС осигуряват на клиентите търговски отстъпки до 10% при плащане в търговски вериги и обекти в България.

С картите на ТФС могат да се плащат онлайн битови сметки за електроенергия, топлофикация, водоснабдяване, мобилен и стационарен телефон, кабелна и цифрова телевизия,застраховки, местни данъци и такси и други.Плащането на битовите сметки е без такси и може да бъде автоматично или ръчно.

 

 

Подробна информация за картите на ТФС можете да получите в Интернет страницата www.transcard.bg или на денонощните телефони: 02/4969010, 0889/969010, 0899/969010и*77 (безплатен за абонати на М-Тели Виваком).

 

Go to top https://www.livechatalternative.com/